DEFTERE YAZILANLAR Yorum Yaz
 Yazan : NoCapRiSS       5/10/2010     
YA YAYINLAR HARIKAA BÖLE BI ULKEDE BÖLE MARJINAL BIR RADYO OLAN USTTU GABILE EKIBINE WE DJ ARKADASLARA TEŞEKKURLER . . (not bende bu sıtede dj olmak ısterim )
İST

 Yazan : izmirkanka       5/8/2010     
dj_adelpıa senı cok sevıyorum harıka ses tonunla trt sunucuları gıbısın sana bayılıyorum bır ınsan bu kadar guzel konusurmu yahu
izmir

 Yazan : alamutprensi       5/5/2010     
PİRaMİT artık tüm programlarında seninleyim seni dinlemek dinlerken kahvemi yudumlamak muhteşem bir tat veriyor bana iyi ki varsın SICAK İNSAN.
mardin

 Yazan : BatuhanKürkgiyen       4/29/2010     
Dj Hayalet Seni Seviyorum :)
istanbul

 Yazan : vuslat1990       4/28/2010     
ben şimdiye kadar en güzel sesi sinledim radyo gabile yayınında o ses dj PİRAMİTE ait seni seviyorum dj piramit sen hep burda ol yoksa bizde burda olmayız mucx by
ankara

 Yazan : dregs       4/12/2010     
aSqim_Yokki,İdeaList KuZu,HayaLeT,DeliMine,Onione..benim top ten listem ama hepsini çok sefdim hakkını helal etsinler kendilerine iyi baksınlar......
tokat

 Yazan : sekerkız       3/30/2010     
itirraf mı o benim işte dengesizim neden mi bi hafta içinde 3 çocuğa aşık olup sonra hafta sonunda hepinden vazgecerim hiçbirinin bana layık olmadığını düşünüyorum :D
muğla

 Yazan : zelloww       3/29/2010     
radyo gabilenin sıkı takipcisiyim hergün dinliyorum !heralde isteklerimizi bu kdar önemseyen başka bi frekans yoktur çok çok teşekkürlerr mucck
mugla

 Yazan : Berfin       3/25/2010     
Dj delimine ve Oinone süpersiniz.
istanbul

 Yazan : imren_boşnak_kızı       3/23/2010     
süpersiniz ii yayınlar
izmir selçuk

Sayfalar : |1 |2 |3 |4 |5 |6 |7 |8 |9 | 10 |11 |12 |13 |14 |15 |16 |17 |18 |19 |20 |21 |22 |23 |24 |25 |26 |27